Tempoh Promosi Akan Tamat


Assalamualaikum semua,

Untuk pengetahuan anda esok adalah hari terakhir tempoh promosi saya berjalan. Dan pada hari khamis harga cellfood saya akan naikkan semula pada harga asalnya iaitu RM215 termasuk kos penghantaran.

Jadi bagi sesiapa yang ingin mencuba dan merasai sendiri keajaiban cellfood, anda boleh dapatkan segera produk tersebut sebelum tempoh promosi ini tamat.

Untuk makluman anda juga selepas ini promosi seperti ini hanya saya akan berikan kepada ahli PREMIUM sahaja. Bagaimana anda nak jadi ahli PREMIUM?

Mudah sahaja iaitu hanya mendaftarkan diri sebagai ahli group facebook saya. Bolehlah dikatakan senarai ahli group ini akan berfungsi seperti senarai mailing list saya. Di blog ini saya hanya akan menumpukan pada perkongsian artikel.

Jadi bagi sesiapa yang belum menjadi ahli group facebook saya boleh menjadi ahli dengan segera melalui pautan ini. Ini kerana selepas dari ini akan banyak lagi promosi yang akan saya buat untuk pembelian cellfood.

InsyaAllah dalam perancangan akan datang saya akan berikan ebook percuma sebagai bonus kepada mereka yang membeli cellfood selain dari diskaun harga murah.

Jadi pastikan anda daftarkan diri dengan segera sebagai ahli group saya untuk menerima lebih banyak promosi akan datang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Tempoh Promosi Akan Tamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

PERCUMA!Panduan Diet Untuk Pesakit Buah Pinggang