Projek Pertama Hampir Siap


Assalamualaikum pembaca sekalian,

Apa khabar anda pada pagi ini?Alhamdulillah sepertimana yang telah dirancang dan yang telah saya maklumkan dalam artikel yang lepas,projek 2011 yang saya usahakan semakin hampir siap.

Dan ini merupakan projek pertama saya.Dan paling penting saya berharap apa yang saya buat ini akan memberikan manfaat bersama,terutamanya kepada pembaca setia yang terus memberikan sokongan.

Apakah projek 2011 ini?

Mengikut dalam perancangan saya ialah pada tahun 2011 ini insyaAllah saya akan mula menghasilkan ebook-ebook kesihatan tentang buah pinggang.Yang utamanya ialah ebook-ebook tersebut akan saya berikan secara percuma sahaja kepada pembaca setia blog ini.

Dan,yang paling menggembirakan saya ialah cover ebook pertama saya telah pun siap.Dan sekarang ini penghasilan kandungan ebook pertama ini pun sudah 80% selesai.InsyaAllah dalam beberapa hari lagi akan siaplah semuanya kalau tiada aral melintang.

Panduan Pengambilan Fosforus Untuk Pesakit Buah Pinggang

Di dalam ebook ini anda akan didedahkan dengan maklumat tentang apa itu fosforus dan kepentingannya.Dan di dalamnya juga saya ada sediakan jadual makanan-makanan dan jumlah fosforus yang terdapat di dalamnya.

Tunggu sajalah pelancaran ebook pertama saya ni ye,insyaAllah sedikit masa lagi.

Untuk pengetahuan anda,cover ebook ini telah dihasilkan oleh cdiqlife.com.Dan yang paling bestnya ialah,admin blog ini telah menghasilkannya secara percuma untuk saya.Terima kasih bebanyak bro.Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan perkhidmatan bro ni,bolehlah hubungi beliau di blog atau pun di fanpagenya.

Oklah pembaca sekalian,itulah sedikit perkembangan terkini mengenai projek saya tu.Kalau anda tidak mahu terlepas untuk mendapatkan ebook saya,pastikan anda telah pun mendaftar emel untuk mendapatkan artikel terbaru blog ini :-)

*******************************************************************
Minat dengan artikel blog ini?Langgan artikel terbaru melalui emel.
Atau ikuti perkembangan terbaru blog ini di facebook atau twitter.
Dan jangan lupa ye untuk kongsikan artikel ini sekiranya bermanfaat
*******************************************************************

Best Blogger Tips

Dapatkan Artikel Terkini Secara Terus Melalui Emel Anda – Ianya PERCUMA:
Langgan Melalui Emel
Masukkan Emel Anda Dan Tekan Butang ‘Submit’

Mengapa perlu daftar?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Baca juga artikel ini:

5 thoughts on “Projek Pertama Hampir Siap

    • Terima kasih.Bro dah download ke?Berilah komen apa yang patut ye.Banyak kelemahan lagi tu,tapi masih berharap agar sedikit sebanayk dapat memberikan manfaat kepada semua.

  1. sekarang ni musim org klrkan ebokk..byk nak di review semunya bagaus2 belaka.teruskan usha sahabatju..

    senang masuk di sini sb bayk info kesihatan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

PERCUMA!Panduan Diet Untuk Pesakit Buah Pinggang