Tempahan Cellfood


 

CARA TEMPAHAN CELLFOOD

Untuk membuat tempahan, sila ikuti dua langkah di bawah:

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran RM215 ke salah satu akaun di bawah menggunakan kaedah ATM Transfer, Online Banking atau Cash Deposit.

1) Nama Bank: CIMB Bank
No Akaun: 08160002433209
Nama Pemilik: Abdullah bin Idris

2) Nama Bank: Maybank
No Akaun : 158314137188
Nama Pemilik: Abdullah Idris

Penting: Pastikan anda menyimpan resit pembayaran untuk rujukan di masa akan datang.

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Pembayaran

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlumengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran kepada saya untuk membolehkan saya mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Untuk menghantar pengesahan bukti pembayaran, sila isikan borang di bawah. Borang di bawah WAJIB diisi untuk memudahkan saya menguruskan penghantaran produk. Pastikan anda telah membuat pembayaran terlebih dahulu sebelum mengisi borang di bawah:

Penting : Sila smskan pada saya nama anda dan jumlah pembayaran di 013-4479610 selepas mengisi borang di atas untuk saya memproses penghantaran produk dengan segera.

20 thoughts on “Tempahan Cellfood

  1. salam tuan, saya nak bertanya. ibu saya sering kali bengkak2 kaki. macam kembang. bila ke klinik dapatkan injection, sakit kurang. tapi masih bengkak. atas nasihat kawan, saya rekomen ibu saya cellfood. beli 2 botol, botol pertama masih belum habis minum, kaki dan tangan pula jadi bengkak. sekarang dah seminggu tahan wad. doktor kata ibu saya sakit buah pinggang. dia rekomen untuk dialisis, tapi masih belum buat tapak lagi.. soalan saya, adakah saya patut stop dulu cellfood @ kena teruskan jugak? adakah ni mungkin kesan sampingan awal seperti tuan bagitau @ mungkin ke buah pinggang ibu saya memang dah rosak kurang dari 10% tu?

    • Wslm,selalunya bila doktor dah cadangkan supaya buat dialisis,itu bermakna buah pinggang dah sampai ke tahap yang kronik.Bengkak seperti yang cik ceritakan tu mungkin disebabkan buah pinggang emak yang sudah tidak dapat berfungsi dengan baik.Cadangan saya ialah cellfood boleh diteruskan,tiada masalah.Dan kalau doktor dah cadangkan buat dialisis,ikutlah pandangan doktor.

  2. salam, kalau buah pinggang tinggal 5% function, ada kesan tak kalau ambil cellfood ni? Stok ada tak? Kalau ada nak order.

  3. ASSALAM…
    MAAF MENGGANGGU..IBU SAYA MENGALAMI BUAH PINGGANG, SAYA HENDAK TAHU ADAKAH PRODUK ENCIK HANYA DAPAT MENGURANGKAN DIALISIS ATAU BUAH PINGGANG AKAN BAIK SEPERTI SEDIAKALA. IBU SAYA SUDAH DIALISIS HAMPIR DUA TAHUN..

    • Wslm,untuk pengetahuan anda apabila buah pinggang telah rosak sepenuhnya,hanya ada 2 jalan sahaja, iaitu melakukan rawatan dialisis atau melakukan pemindahan buah pinggang.Tidak ada cara selain dari dua cara ini.Ini bermakna dengan mengamalkan produk cellfood pun tidak dapat memulihkan kembali fungsi buah pinggang.Dalam kes sebegini cellfood hanya dapat membantu dari segi pengurangan sesi rawatan dan mengurangkan kesan sampingan akibat rawatan dialisis.

    • Wslm, sebotol boleh tahan sebulan dan cara gunanya adalah di bawah:

      Cara Makan Cellfood:

      1) Titiskan 8 titis cellfood
      ke dalam 250 ml air mineral.

      2) Amalkan cellfood 3 kali
      sehari sejam sebelum atau selepas
      makan.

      Perhatian: Jauhkan cellfood dari
      sinaran matahari,alatan elektrik,
      henset dan barang gelombang seperti
      radio.

      Gunakan hanya cawan dan sudu
      plastik sahaja.Jangn gunakan
      kaca atau logam.

  4. saudara,
    saya dah join group tuan & selalu telah menerima mesej ttg buah pinggang sihat, adakah saya telah menjadi ahli, sekiranya saya ingin mendapatkan cellfood bagaimana, sb. keratinin suami saya tinggi. sila bantu, terima kasih

  5. salam.. anak saya telah menghidapi penyakit neprotic syndrom sejak bulan 7 tahun 2012. sekarang anak saya berumur 7 tahun . dengan penggunaan cellfood adakah penyakit ni akan berkurangan. apakah kesan sampingan semasa anak saya makan cellfood nie?

    • Assalamualaikum,

      Melalui pengalaman saya sendiri menggunakan cellfood ialah cellfood sangat membantu dalam pemulihan masalah tersebut. Untuk pengetahuan puan Sal, saya juga pengidap nefrotik sindrom suatu masa dahulu dan sekarang masalah tersebut tiada lagi. Kesan sampingan adalah berbeza dengan tindakbalas. selalunya pemakanan kesihatan dikaitkan dengan tindak balas, bukan kesan sampingan. Kesan sampingan adalah kesan buruk apabila mengamalkan dalam jangka masa yang lama. Dan ini selalunya dikaitkan dengan pengambilan ubatan kimia.

      Saya pernah mengalami tindakbalas yang agak teruk juga ketika mula-mula mengamalkan cellfood. tetapi tindakbalas seseorang adalah berbeza, bergantung kepada tahap kesihatan dan seteruk mana penyakit yang dialami.

  6. as salam tuan.sy ingin mengajukan beberapa soalan.
    Saya mgkn salah seorang suspek pesakit buah pinggang. Ini kerana pada 3 bulan lpas sy menjalankan medical check up didapati kandungan protien dlm air kencing sy positif 1+ tetapi pada keesokan harinya bila di periksa sekali.lagi air kencing didapati negatif. Untuk pengetahuan pihak tuan saya mengamalkan herbalife msa itu. Mungkin itu punca utama ada protien dlm urien sy adalah disebabkan produk itu kerana 2 rakan saya mengalami masalah yg sama. Sy berasa sakit pinggang berpanjangan. Buat masa sekarang sy mengamalkan madu sidir,habbatus sauda dan tranfer factor. Boleh tuan bg pandangan atau pendapat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

PERCUMA!Panduan Diet Untuk Pesakit Buah Pinggang