Cellfood:Suplemen Terbaik


Assalamualaikum pembaca sekalian,

Mungkin ada pelawat blog ini yang belum mengetahui bahawa selain berkongsikan artikel-artikel kesihatan khusus tentang buah pinggang, saya juga ada sediakan satu page untuk memperkenalkan satu produk, iaitu cellfood. Antara sebab paling utama saya memperkenalkan produk ini ialah kerana dengan izin Allah, alhamdulillah penyakit buah pinggang saya semakin baik.

Disebabkan ada yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang cellfood berdasarkan soalan-soalan yang diajukan, maka dalam artikel kali ini saya akan membuat sedikit review tentang produk cellfood ini.

Apakah cellfood?

Cellfood yang dicipta oleh Everett L. Storey, adalah satu formula proprietari yang terdiri daripada kepekatan mineral koloid bertenaga tinggi. Deuterium Sulfate Di-base dan Di-polar di dalam CELLFOOD merupakan satu sumber oksigen dan sistem penghantaran yang hebat kepada badan pada tahap sel.

Formula ini mengandungi protein “aerobik”, 17 jenis asid amino, 34 jenis enzim, 78 jenis mineral dan unsur surih, deutron, elektrolit dan oksigen terlarut. Cellfood meningkatkan penyerapan nutrien dan metabolisme. Ia menggalakkan kebolehdapatan vitamin, mineral, herba dan nutrien lain. Cellfood juga membolehkan badan berfungsi secara bersih dan berkesan, membawa kepada peningkatan tahap tenaga.

Apakah kebaikan yang ada pada cellfood?

Antara kebaikan-kebaikan yang akan diperolehi dari pengambilan cellfood ialah:

  • Meningkatkan Pernafasan Sel – Apabila cellfood dicampurkan ke dalam air, satu tindak balas eksotermik berlaku, membekalkan oksigen dan hidrogen kepada sel individu badan. Aliran tetap oksigen dan hidrogen ke semua bahagian badan membolehkan rangsangan pengoksigenan dan pengurangan di dalam sel.
  • Pemangkin Keberkesanan Metaboliseme – cellfood meningkatkan penyerapan nutrien dan metabolisme. Ia menggalakkan kebolehdapatan vitamin, mineral, herba dan nutrien lain dengan lebih baik.
  • Khasiat Penggalak Tenaga – Cellfood membolehkan badan berfungsi secara bersih dan berkesan, meningkatkan tahap tenaga dalam jangka masa panjang.
  • Menyahtoksikkan Badan Secara Menyeruluh – Apabila potensi tenaga di dalam badan menurun, mekanisme semula jadi di dalam badan meningkatkan metabolisme dan menyingkirkan bahan kumuh dari badan.
  • Menyimbangi Metabolisme Badan – Cellfood mempunyai cas elektrik yang tinggi dan larutan di-basenya mempunyai valens bipolar, menghasilkan pendekatan pemulihan berganda bagi ketidakseimbangan tisu.
  • Mineral Koloid – Mineral yang terkandung di dalam cellfood berada dalam bentuk koloid terampai istimewa bagi memudahkan penyerapan dan penggunaannya oleh badan.
  • Bentuk Ionik Istimewa – Oleh sebab unsur di dalam cellfood adalah dalam bentuk ionik yang istimewa, ia sangat mudah diserap oleh badan.

Siapakah yang digalakkan menggunakan cellfood?

Melalui pengalaman saya menggunakan cellfood, saya amat menggalakkan mereka yang mempunyai penyakit kronik seperti di bawah dan juga kepada mereka yang bersungguh-sungguh untuk menjaga kesihatan.

  • Darah Tinggi
  • Kanser Usus
  • Kanser Limpa
  • Kencing Manis
  • Angin Ahmar
  • Gaout
  • Asma / Semput / Lelah
  • Buasir
  • Ulser
  • Jantung
  • Barah Payu Dara
  • Buah Pinggang
  • Resdung
  • Gastrik
  • Batu Karang
  • Penyakit Kulit
  • Ketumbuhan
  • Leukimia
  • HIV / AIDS

Faedah mengamalkan cellfood

Antara kebaikan-kebaikan yang akan diperoleh dengan mengamalkan cellfood ialah:

  • Mengekalkan tahap kesihatan
  • Memburu & menghapuskan radikal bebas,radiasi dan menbuang toksid
  • Membekalkan dan meningkatkan OKSIGEN dalam SEL badan
  • Meningkatkan paras tenaga sel
  • Penyerapan nutrisi 95% dalam sel
  • Membekal nutrisi dalam sel dalam tempoh 3 minit
  • Menyempurakan fungsi sistems saraf dalam badan
  • Mempercepatkan pembaikan tekstur kulit
  • Memperbaiki dan mengaktifkan sel-sel
  • Menggunakan sistem Teknologi Pemisahan Air
  • Mengimbangi PH badan
  • Detoksifikasi dan mendorong metabolisme
  • Memperkuatkan sel-sel dalam badan
  • Meningkatkan sistem Imun

Sekiranya ada persoalan tentang produk cellfood, anda boleh sertai group saya di facebook. Di group ini saya akan kongsikan lebih banyak artikel tentang cellfood.

Tentang penulis: Abdullah Idris merupakan salah seorang dari pesakit buah pinggang di Malaysia.Di blog ini beliau kongsikan bersama pembaca artikel-artikel kesihatan khususnya tentang buah pinggang demi untuk meningkatkan pengetahuan dan kesedaran khususnya untuk diri beliau sendiri dan umumnya kepada seluruh masyarakat.Dapatkan makluman terkini dengan pantas melalui facebook atau twitter.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

127 thoughts on “Cellfood:Suplemen Terbaik

    • Dia bukan ubat.Sebab kalau ubat dia khusus pada sesuatu penyakit, tetapi cellfood adalah produk pemakanan kesihatan. Fungsinya untuk mengembalikan tubuh badan kepada normal.

    • Boleh tahan juga harganya bro.Tapi bagi saya berbaloi kalau saya boleh sihat seperti dahulu.Berminatke?Harganya RM168 kalau ahli,bukan ahli RM218.

          • Assalamulaikum
            bapa saya menghidap penyakit buah pinggang. Dia ada terbaca artikel cellfood ini. Dan dia ada minta saya carikan produk ini. Dimana saya nak dapatkan cellfood ini? Harap tuan dapat membantu saya

          • Wslm, boleh dapatkan secara online dari saya dengan harga paling murah di pasaran. Kalau berminat daftar sebagai ahli dulu untuk dapatkan harga promosi hingga 10 mac ini.Pendaftaran adalah percuma sahaja. Daftar di

            http://facebook.com/groups/infocellfood

            Ayah buah pinggang tahap berapa?

    • Tetapi produk cellfood ni telah pun lama berada di Malaysia.Harganya RM168 untuk ahli dan RM218 untuk bukan ahli.

    • Wassalam.Memang sesuai sangatlah untuk bapa bro kalau dah ada penyakit pakej ni. Ianya suplemen yang sangat saya galakkan kepada mereka yang masih sihat.Kita ni nak tunggu sakit bru nak berubat.Minta maaflah ye.Saya pun dulu macam tu.Tak ambik berat tentang kesihatan.Rasa sayang nak keluarkan duit sikit untuk kesihatan.Dah sakit kosnya lebih tinggi dari pelaburan yang saya keluarkan setiap bulan untuk maintain kesihatan.

  1. amalan pemakanan Makanan kesihatan mmg bagus utk kita terutama bg yg sedang sihat, krn ianya dapat menjaga kesihatan & menghindari dr penyakit. Bak kata pepatah, mencegah adalah lebih baik dr mengubati. Saya amalkan minum madu & herba di pagi hari sblm sarapan dan sebelum tido insya allah.

    CellFood sejenis kapsul atau sejenis minuman??? kt farmasi di Kelantan ada jual x ??
    aktechpage.com recently posted..Bangga Kawe Jadi Orang Pasir MasMy Profile

    • Cellfood adalah cecair yang dititiskan dalam air mineral. Cellfood tidak dijual di farmasi. Hanya dijual melalui stokis je. Kalau bro minat boleh dapatkan dari saya secara online.

  2. produk ni berkesan ke untuk pesakit buah pinggang? semalam ayah saya dinasihatkan doktor untuk menjalani hemodialysis. tapi kalau boleh nak elakkan sebab keadaan kaki ayah saya x berapa kuat untuk berjalan ke sana ke sini. minta pandangan kawan2 sekalian..

    • Berdasarkan pengalaman saya sendiri dan juga testimoni-testimoni pengguna. sememangnya cellfood bukan sahaja berkesan untuk buah pinggang , tetapi juga penyakit kronik yang lain. Kalau begitu, azmi mestilah cuba produk cellfood dengan segera. Mana tahu dapat sembuh dengan izin Allah. Tak perlu menjalani dialisis.

      • Pagi tadi saya call ayah saya di kata ada perubahan semasa dia bangun subuh. badan ada terasa ringan. baru sehari gunakan produk ni. tak sabar untuk mengetahui perkembangan yang terbaru dari ayah saya. Alhamdulillah..

        • Yeke.Alhamdulillah. Saya suka mendengarnya. Teruskan menggunakannya. Tuan dapatkan produk ni di mana?

  3. Sudah hampir 4 tahun mengidap sakit buah pinggang. Kini menjalani hemo dialysis. Benarkah cellfood ini bagus untuk saya? Atau boleh baikkan saya? Kalau benar di mana boleh saya dapatkan celfood ini? Saya dari Singapura.

    • Kalau ikutkan pada testimoni-testimoni pengguna,ramai pesakit dialisis yang telah berkurangan waktu rawatan dialisis selepas mengamalkan cellfood.Untuk sembuh 100% saya tak berani nak jamin.Cumanya apa yang saya lihat,pesakit-pesakit dialisis yang menjalani rawatn tersebut akan mengalami perubahan pada kulitnya.
      Kalau berminat boleh dapatkan dari saya secara pos.Saya akan jual pada harga ahli tanpa perlu tuan menjadi ahli.

      Sebab saya tak pasti bagaimana nak dapatkan cellfood dari singapura.Kalau berminat,boleh hubungi saya.

  4. salam…

    ingin bertanya, kalau untuk masalah protin dan keratine tinggi, bolehkah guna cellfood nie..
    bagaimana cara penggunaanyer? adakah ia berkesan?

    • Wslam…

      Untuk pengetahuan anda dulu masalah saya juga ialah berlakunya pengeluaran protin yang tinggi dalam urin.Bila ujian urin asyik 4+ je. Selain itu kandungan kreatinin dalam darah saya juga tinggi.Tetapi alhamdulillah selepas menggunakan cellfood,semuanya kembali normal.Sekarang saya tidak lagi mengambil ubat hospital.Hanya mengamalkan cellfood sahaja.Saya cadangkan anda cuba dulu cellfood,baru tahu keberkesanannya.Tak cuba mana tahukan.

      • o yeke.. berapa bacaan urin yang normal yer? saya puya bacaan pon 43.6. produk nie ada kesan sampingan ke? kalau untuk masalah protin tinggi bagaimana penggunaanya. sebelum atau selepas makan. berapa titis yer? (maaf byk bertanya kerana saya baru saja beli produk ni dari kawan saya…

        • Saya tak pasti bacaan yang normal untuk urin,kena cek balik.Produk cellfood tiada kesan sampingan,yang ada mungkin kesan pemulihan.Cellfood boleh diambil sejam sebelum atau selepas makan,saya cadangkan sebelum makan. Sekali minum 8 titik sebanyak 3 kali sehari.

          • terima kasih atas maklumat yang diberi. kalau bulan puasa, camna saudara gunakanyer, adakah sebelum berbuka/sebelum sahur..

          • Kalau bulan puasa saya guna 2 kali sehari tetapi 10 titis.Sejam sebelum bersahur dan sejam selepas berbuka.

      • cellfood ni sejenis pil kah? saya pesakit buah pinggang tinggal satu je lg. satu dah dibuang rosak. Dr pesan dia tk bg saya mkn ubat yg berupa pil, jadi mcmana tu?

        • Salam,

          cellfood hanyalah cecair dan bukannya pil.Kemungkinan doktor melarang anda makan pil kerana takut akan membebankan buah pinggang.Jadi tiada masalah untuk mencuba cellfood.Boleh saya tau anda sakit buah pinggang macam mana ye hingga dibuang satu buah pinggang?

  5. saya berminat Dgn produk ini,boleh tak saya dapatkan produk ini Dgn harga ahli,saya nak beli 2.sbab dpt kencing manis Dan darah tinggi.

  6. tuan, sya ingn mencuba…boleh email bagaimana utak sy dapatkan uabt ni…sila no akaun dan kos utk di bayar pada tuan…

  7. selamat petang , selepas saya guna cellfood kesannya amat baik
    1. mudah buang air besar dan air kecil
    2. lebih tenaga untuk bekerja dan bersukan
    3. buassir saya dah baik
    dan lebih tenaga untuk bersukan……………
    so, mari kita sama-sama guna cellfod untuk kesihatan kita. ingat sediakan pajung sebelum hujanya…….. cellfood didahulukan, kesihatan diutamakan……

    • yeke.Berapa lama guna cellfood?Dan selepas berapa botol encik guna baru ada kesan?Dan sekarang masih amalkan cellfood?

  8. 2 minggu je saya guna… .. firsrt, kaki kebas, lepas 2 hari dah k …… kesannya… saya pun promo bagi member2 yang sedang sakit dan luka bagi kencing manis…mereka kate k dan sesuai bile amengy….

    seminggu yang lalu, saya mengalami kecederaan luka di bahagian kepala kenel hentak papan tanda di pameran. munjurnya, ada sebotol cellfood di poket saya ..lepas beberapa titik …darah pun henti ……..

    • Terima kasih atas testimoni yang encik berikan.Saya amat menghargainya.Bolehlah encik pomosikan pada rakan-rakan yang menghidapi penyakit kronik.Encik dah jadi ahli.Untung jadi ahli ni bila ada orang beli encik akan dapat persen dari belian tersebut.

        • Saya tau dari makcik saya yang menjaga suaminya juga seorang pesakit buah pinggang on dialisis.Di Malaysia syarikat yang menjual cellfood ialah ATM.kalau encik nak boleh juga tempah online dari saya.

  9. oooo . en orang mana? di negeri sembilan ada ATM x?
    lupe pula nak tanya apa itu ATM ?Angkatan Tentera Malaysia ???
    cellkood ada logo halal US… adakah diitiraf di malaysia ??

    • Saya orang ipoh. Encik boleh lihat senarai stokis di seluruh Malaysia melalui laman web
      http://perfect100.com.my
      ATM tu kalau tak silap saya Alliance Team Management.Tetapi sekarang menggunakan nama Perfect pentagon.Cellfood telah dijual di Malaysia hampir 10 tahun dan telah mendapat kelulusan dari kerajaan Malaysia dan disahkan status halalnya.Kalau tidak dah lama syarikat ni akan disaman kerana menjual produk tidak halal kepada rakyat Malaysia yang beragama Islam.

  10. salam…saya penghidap iga nephrophaty dengan kata lain buah pinggang saya bocor…dan sekarang saya tengah mengandung. bolehkah saya menggunakan produk cellfood ini?

    • Wslm,dah lamake puan mengidap iga?kandungan dah berapa bulan?minta maaf puan,cellfood tak digalakkan kepada ibu yang sedang mengandung.

  11. dalam 3tahun…protin dlm urin still 3+.. kandungan baru 3 bulan. doktor x galakkan pun sy mengandung…saya nak sangat berkenalan dengan orang yg senasib dengan saya. sekarang ni tengah mencari supliment yg bagus utk pesakit iga ni…apa -apa pun thanks:)

    • Saya nefrotik sindrom dan gejalanya pun sama macam ina juga.Dulu protin dalam urin selalu 4+,sekarang selepas mengamalkan cellfood,takde d protin dalam urin.kalau ada hanya 1+.Kalau ina nak cari supplement yang baik,saya cadangkan cuba cellfood.

  12. As salam, saya disahkan menghidap batu hempedu dan batu karang di buah pinggang. adakah cellfood ini sesuai dan bagaimana utk mendapatkannya dari anda?

    • Cellfood sangat sesuai digunakan pada semua jenis penyakit.Anda boleh dapatkan melalui laman blog saya.klik pada butang tempahan untuk cara pembayaran.

    • Salam, emak sy menghidap penyakit batu karang dlm buah pinggang, kerap keluar masuk hospital even pakar tak bole nak solve kan problem tu sebab batu tu halus2 terlalu byk dlm buah pinggang, cellfood ni bagus untuk beliau ke ? Jika sesuai, bole tak admin emailkan sy total cost. Thank you in advance :)

  13. anak saya accident 3 tahun lalu. La ni jalannya tempang kerana urat sarafnya masih tak elok. Kakinya pun masih kebas dan kulit kaki hitam berkerutu. Sesuai ka minum Cellfood?

    • sangat elok.Saya pernah terseliuh akibat main bola,dan hanya memakan cellfood beberapa hari,tanpa perlu berurut kaki yang terseliuh kembali pulih.

  14. sy pernah guna produk ni 1 masa dulu..mmg berkesan..cuma ssh nk dpt..
    ada lagi x jual yg dah titik dlm btl spray tu?klu ada brapa rm?sy area subang jaya.. mmg bminat nk beli,urgent..TQ.. 0164028569

    • Botol spray tu kena beli berasingan.Saya hanya jual produk cellfood sahaja.Kalau berminat boleh klik pada tempahan di blog saya.

  15. salam. adakah sesuai utk diambil oleh ayah saya yg akan mjalani pbdhan membuang satu buah pinggangnya yg tlh rosak. tq

  16. Sy dh lama guna cellfood,pernah jd ahli s cellfod ni mula masuk msia. Dulu harga sebotol utk ahli x silap rm95 ( lbh kurang lah ). Dr apa sy bc harga dh naik rupanya. Untuk dptkn bekalan cellfood ni sekarang mcm ana ye sbb sy mg x aktif dh sbg ahli at ni

    • Sekarang harga dia RM175 untuk harga ahli.Kalau cellfood berikan kesan yang positif saya cadangkan agar nan arif terus amalkan cellfood. Saya hingga sekarang mengamalkan cellfood.

  17. Oh, sy rs sy perlu berkongsi pengalaman sy mgunakan cellfood ni utk sapa2 yg sudi membaca. Sy telah lama mngamalkn cellfood ni, tp on off lah. Bila rajin minum, x rajin d biar mcm tu je. 2008 sy sah mngandung setelah 7 tahun berenti mngandung. Sy jd fobia nk beranak sbb ank sy ada masalah athma kronik dn dia lahir dgn keadaan kesihatan yg mmg x baik. Tp sy cuba untuk mngandung lg dgn harapan utk sy lbh mjaga kandungan sy. Sepanjang ms sy mngandung sy amalkan minum cellfood ni sehinggalah hr sy bersalin. Alhamdulillah sy selamat mlahirkan baby girl. Nurse ckp pd sy yg ank sy adalah ank yg bijak, sy tanya mngapa dn dia jwb sbb tali pusat ank sy besar, dia ckp sepanjang dia btugas d wad bersalin dia x penah junpa baby yg ada tali pusat besar mcm baby sy, sy tanya apa kaitan tali pusat besar ngn baby bijak, dia ckp tali pusat ni telah mbekalkan oksigen n nutrein yg cukup baby dgn saiznya yg besar, bila baby cukup semua keperluan dn zat makanan dia akn jd baby yg sihat dn bijak. Malah nurse tu terkejut besar tgk tali pusat baby sy dn dia minta sgt2 spy sy jugak tgk tali pusat tu. Alhamdulillah dh 4 tahun baby tu sekarang, mmg betul lah dgn izin allah sy mngamlkan cellfood ni kulit baby cantik, kulitnya putih gebu kemerahan ( berbeza ngn ank sulong ), x de athma, susah utk sakit demam dn paling nyata dia mmg bijak, seawal 4 tahun dia dh boleh mhafal surah walau dlm sebutan yg masih pelat. So, sy cadangkn bg wanita yg mngandung amalkn lah mminum cellfood ni. Insyaallah

    • Assalamualaikum nan arif,

      Terima kasih atas perkongsian tentang produk cellfood ni. Sememangnya produk cellfood adalah produk yang telah diakui di peringkat antarabangsa sebagai produk ajaib dengan izin dari Allah. Jadi kepada pembaca blog ini saya sangat menggalakkan anda mengamalkan cellfood demi untuk kesihatan yang baik di masa hadapan,insyaAllah.

  18. berapa harga sekotak cellfood ni? sy nak segera, klu boleh esok juga. boleh tahu en Abdullah ni duduk kat mana? bkn nya apa, senang nak ambil brg, tak payah melalui pos…

    • Harga diskaun RM175.Harga ni hanya kepada yang mendaftar sebagai ahli sahaja.Saya tinggal di ipoh dan sebenarnya saya berurusan secara online sahaja dan produk dihantar melalui pos.

  19. salam admin.anak saya setahun..disahkan menghidap congenital nephrotic syndrom.bolehkan dia mengambil cellfood?

  20. Asalamualaikum..saya hemodialysis dah 7tahun. Masaalah saya sejak beberapa bulan kebelakangan ni darah saya selalu tinggi kadang2 bacaan sampai 206/96. Saya Ada me beli sebotol Cellfood.mungkin saya titis 4titis tak turun pun. Bagaimana cara minum Nya dgn betul.Terima kasih.

    • Wslm,cara menggunakan cellfood mengikut yang disyorkan:

      Cara Makan Cellfood:

      1) Titiskan 8 titis cellfood
      ke dalam 250 ml air mineral.

      2) Amalkan cellfood 3 kali
      sehari sejam sebelum atau selepas
      makan.

      Perhatian: Jauhkan cellfood dari
      sinaran matahari,alatan elektrik,
      henset dan barang gelombang seperti
      radio.

      Gunakan hanya cawan dan sudu
      plastik sahaja.Jangn gunakan
      kaca atau logam.

  21. saya ada terdengar dr kawan yg mengidap kanser payudara ttg cell dood saya sangat berminat dan ingin menjadi ahli dan kalau nak berkongsi dengan rakan-rakan lain

  22. Orang yg tak ada mengidap apa2 penyakit boleh ambil cellfood ? Macamana nak dapatkan produk cellfood ni…saya tinggal area shah alam.

  23. hi, saya baru ssetahun menjalani dialisis disebabkan buah pinggang saya kecut sedikit, sekarang ni saya masih lagi boleh kencing walaupun tak 100% dan saya tak mahu die terus kecut sehingga saya tak boleh kencing…dapatkah produk ini membantu saya?

  24. Pingback: 5 Tip Untuk Kesihatan Buah Pinggang Anda l

  25. salam….
    terima kasih diatas laman ni…bnyk sumber yg sy tau ….tentang sakit buah pinggang dll..
    untuk makluman..ayah saya mungkin ade sakit buah pinggang , darah tinggi ,,dan gout gak….sebab kaki ayah bengkak,,n tk surut ..walau pun dh g clinic….kalau salah mkn ..lg lah lambat baik ..sakit kaki..
    saya nk tanye ckit..produk ni..cam ne yer….harga tu meang untuk 1 botol ker…
    tq

  26. Hi saya berminat hendak membeli..bagaimana caranya? Ada tak.di jual di daerah johor?mcm maner cara hendak menjadi ahli?

    • Untuk membeli saya cadangkan daftar ulu sebagai ahli group fb saya sbb saya akan bagi tawaran harga diskaun setiap bulan.Harga yang saya berikan ni lebih murah dari beli pada stokis.Kalau nak jadi ahli kena bayar kalau dengan saya free je.Boleh daftar melalui pautan di bawah:

      http://facebook.com/groups/infocellfood

      Selepas daftar,tunggu saya approve,kemudian kalau berminat nak beli boleh pm saya dengan subjek tempahan cellfood.

  27. Assalam..saya berminat dgn produk ni..anak saya baru je dicharge dari wad..dia disahkan nephrotic syndrome..susah hatai sbb saya tak tau sgt pnyakit ni..syukur jumpa blog ni..tolong emailkn mcm mana saya nk dptkan produk ni?pada 31hb ni ada follow up dgn doktor..dari tarikh discharge smpai ke hari ini alhamdulillah urine neg..harap berterusan cuma pipi dia tembam sgt

  28. Saya sudahpun jadi member cell food dan sudah membeli 1kotak cell food. Saya sudah meminum cell food dlm 2minggu. Saya minum 3x sehari sebanyak 30 titik satu x minum ke dlm glas kaca apakah ini puncanya yg membuat tiada kesan apa2 kpd saya..tq

  29. Pingback: Tempahan cellfood telah ditutup l

  30. Saya jamilah binti Asmat, saya adalah pesakit kanser payudarah yang telah melakukan pembedahan.Masalah saya ialah saya telah menggunakan produk ini selepas pembedahan oleh itu, apakah kesan sampingan produk ini kepada pesakit seperti saya

    • Assalamualaikum,

      Dah berapa lama gunakan cellfood? Apa yang anda rasa sekarang selepas mengamalkan cellfood?

  31. Salam Tuan.
    Boleh tak, tuan berikan saya maklumat mengenai Cellfood ni. Sebabnya saya ialah pesakit Kencing Manis Tahap Awal, namun saya juga berasa takut dgn Penyakit Buah Pinggang. Jadi untuk proses pengawalan dan pencegahan awal, saya sangat berminat dengan produk ini. Mohon tuan, hantarkan pada saya maklumat mengena produk ini, dan bagaimana caranya saya boleh mendapatkan produk ini. Saya tinggal di Sabah. Wassalam.

  32. ASSALAM…daripada ap yang saya baca komen-komen tentang produk awak semuanya positif..ibu saya mengalami buah pinggang dan dialisi 3 kali seminggu..sudah bermacam produk yang telah dicuba..tetapi kadang-kadang mereka yang sakit ini mengharapkan lebih dari yang diharapkan..sampai pernah satu tahap ibu down dan tidak mahu pergi cuci..untuk produk ini dia dapat menyembuhkan penyakit buah pinggang atau mengurangkan dialisis??

    • Wslm,cellfood hanya dapat membantu mengurangkan rawatan dialisis dan megurangkan kesan sampingan dialisis.Apabila buah pinggang dah totally rosak,tiada apa dapat dilakukan selain dialisis atau pun melakukan transplant.

      • Assalam. Saya ada masalah saraf. Saya rasa sakit2 badan dan rasa seluruh badan saya sakit terutama pinggang. Kalau saya bdiri lama, pasti saya sakit seluruh badan. Tapak kaki pun sgt sakit. Adakah cellfood ni sesuai utk saya?

  33. saya dah daftar sebagai ahli dan akan dapat pengesahan ahli dalam tempoh 24 jam,kalau beli cellfood boleh dapat harga ahli.terima kasih

    • Ye, boleh dapat tapi kena tunggu saya maklumkan promosila.Saya akan buat promosi setiap 25 haribulan pada setiap bulan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

PERCUMA!Panduan Diet Untuk Pesakit Buah Pinggang