Newsletter


Mengapa Anda Perlu Mendaftar Untuk Melanggan Tip Kesihatan Melalui Emel?

Assalamualaikum pembaca sekalian,

Sebelum saya pergi lebih jauh, mari kita lihat satu kenyataan yang diucapkan oleh Pengarah Kesihatan Negeri Terengganu, di dalam akhbar Berita Harian  bertarikh 12 Mei 2013. Antara kenyataan beliau berkenaan dengan peningkatan penyakit buah pinggang ialah:

“Sebanyak 55,630 rawatan hemodialisis dijalankan di negeri ini pada tahun 2011, dan jumlah itu telah meningkat kepada 65,129 pada tahun lalu” (Berita Harian )

“Antara penyumbang utama penyakit buah pinggang ialah kencing manis dan darah tinggi, selain dari tahap kesedaran masyarakat pada tahap rendah

Ya, tahukah anda bahawa setiap tahun jumlah kes mereka yang menjalani rawatan hemodialisis semakin meningkat. Ini menunjukkan risiko untuk anda mendapatnya juga sangat tinggi. Antara yang ditekankan juga ialah antara penyumbang penyakit buah pinggang ialah di mana tahap kesedaran masyarakat tentang peningkatan angka tersebut adalah rendah.

Jadi, persoalannya, apa tindakan anda?

Salah satu cara meningkatkan kesedaran tentang penyakit buah pinggang ialah dengan mempunyai maklumat yang secukupnya tentang penyakit tersebut.

Saya di sini untuk membantu anda.

Ya, di sinilah tempat untuk anda mendapatkan segala informasi penting tentang penjagaan kesihatan buah pinggang anda. Blog ini saya bina 3 tahun dulu bermatlamatkan untuk menjadikan masyarakat lebih celik dan peka tentang penyakit buah pinggang.

Oleh itu, jika anda serius untuk menjaga kesihatan buah pinggang, anda tidak boleh ketinggalan segala artikel terbaru di blog ini. Bagaimana?

Ya, dengan mendaftarkan emel anda. Dengan mendaftarkan emel anda di blog ini, anda tidak akan:

1. Terlepas segala informasi tentang penjagaan kesihatan buah pinggang.

Tahukah anda apa punca yang menyebabkan buah pinggang anda rosak? Banyak faktor sebenarnya yang menyumbang kepada kerosakan tersebut, antaranya:

  • Tekanan darah tinggi
  • Kencing Manis
  • Batu karang
  • dan banyak lagi
Jadi dengan mendaftar sebagai ahli newsletter, semua artikel terbaru saya akan terus ke peti masuk anda.

2. Terlepas tawaran istimewa untuk produk saya

Apabila anda sudah pun mempunyai penyakit buah pinggang, ataupun penyakit kronik yang lain, tidak dapat dinafikan bahawa keperluan kepada produk kesihatan yang tidak memberikan kesan sampingan sangat diperlukan.

Pergantungan kepada ubatan hospital semata sebenarnya akan memberikan kesan jangka masa panjang yang buruk. Dengan mendaftar sebagai ahli newsletter saya, anda juga akan diberikan penjimatan harga istimewa untuk pembelian produk saya.

3. Terlepas bonus PERCUMA

Pernahkah anda membeli majalah-majalah kesihatan di kedai-kedai buku? Berapakah harga senaskah buku tersebut? Kesimpulan dari soalan yang saya ajukan ialah anda perlu membayar sejumlah harga untuk mendapatkan informasi yang terkandung di dalam buku tersebut.

Tetapi dengan mendaftar emel, anda akan diberikan segala informasi penting yang sangat anda perlukan dan berkualiti dengan PERCUMA, terus ke peti masuk akaun emel anda. Anda juga anda menerima bonus-bonus berkualiti, seperti ebook, secara PERCUMA. Perumpamaannya adalah seperti maklumat penting yang dihantar ke peti surat rumah anda. Pasti anda bijak untuk membuat keputusan bukan? Informasi penting tanpa bayaran. Suatu pelaburan yang sangat menguntungkan.

4. Jaminan tiada SPAM

Setiap emel yang dihantar kepada anda saya menggunakan perkhidmatan autoresponder berbayar yang memastikan hak privacy anda terjaga sepenuhnya. Ini bermaksud:

  • Alamat emel anda tidak akan dijual kepada pihak ketiga
  • Informasi yang anda terima adalah datang dari saya dan hanya berkaitan dengan informasi tentang buah pinggang dan tawaran produk yang juga berkaitan dengan penjagaan kesihatan buah pinggang anda.
  • Setiap emel yang dihantar mempunyai alamat saya diakhir emel tersebut
  • Setiap emel yang dihantar juga mempunyai link untuk unsubscribe. Jadi anda boleh keluar pada bila-bila masa dari senarai saya dan tidak akan menerima lagi sebarang emel.

Jadi, langgan secara percuma sekarang

Sekiranya anda serius untuk menjaga kesihatan buah pinggang maka anda tidak boleh terlepas kesemua informasi di blog ini. Daftar emel anda sekarang dan saya jamin setiap artikel yang dihantar kepada anda adalah berkualiti.

Sertai 200+ pembaca setia blog ini yang sentiasa menerima artikel-artikel terbaru dan juga bonus-bonus istimewa dari saya. Klik di sini untuk mendaftar.