Selamat Datang


Terima kasih kerana berkunjung ke http://buahpinggangsihat.com.

Penafian & Misi

Laman web  ini  adalah sebuah website pendidikan mengenai kesihatan, menyediakan maklumat untuk masyarakat umum, tentang penyakit dan keadaan, masalah kesihatan dan maklumat kesihatan pelanggan,khususnya tentang buah pinggang.

Maklumat di laman web ini tidak dimaksudkan sebagai pengganti bantuan profesional perubatan atau cadangan tetapi akan digunakan hanya sebagai alat bantu dalam memahami keadaan perubatan.

Anda mestilah berunding dan berbincang dengan doktor untuk setiap masalah kesihatan yang anda hadapi. Kesihatan maklumat yang anda akses melalui laman web ini disediakan “SEBAGAIMANA ADANYA” dan tanpa jaminan, tersurat atau tersirat, untuk keandalannya, ketepatan, ketepatan masa, kegunaan, atau kelengkapan.

Penulis tidak bertanggung jawab atas kesalahan atau kehilangan apapun dalam isi laman web ini atau laman lain yang terhubung melalui laman web ini. Penggunaan laman web maklumat kesihatan adalah risiko anda sendiri.

Laman web ini menyediakan link ke organisasi lain sebagai perkhidmatan kepada pembaca kami dan tidak bertanggung jawab atas maklumat, perkhidmatan atau produk yang disediakan oleh laman-laman web, penasihat kesihatan profesional, atau syarikat. Jika anda mengakses laman web lain melalui link yang kami sediakan, anda tertakluk pada dasar privasi laman web tersebut.

Akhir kata terima kasih sekali lagi atas kunjungan anda ke laman web ini.Sebarang pertanyaan atau cadangan,sila hubungi penulis dengan klik di sini.